Home » Jacksart

Alles over Jacksart

SK Online Branding heeft het voorrecht gehad om samen te werken met Jacksart, een artiestennaam van Jack van Liemburg, die bekend staat om zijn unieke en levendige stijl. Jack heeft zijn eigen visie op moderne kunst en combineert op briljante wijze verschillende kunstvormen tot een harmonieus geheel.

Jacksart is vooral bekend om zijn kleurrijke, expressieve schilderijen en maakt ook gebruik van andere technieken zoals zeefdrukken en graffiti om zijn visie uit te drukken. Zijn werk is te vinden in zowel publieke als private collecties, en hij heeft tentoonstellingen gehad in binnen- en buitenland.

Als gewaardeerde relatie van SK Online Branding, hebben we Jack kunnen ondersteunen in online zichtbaarheid, waardoor meer mensen zijn werk kunnen ontdekken. Wij geloven dat zijn werk een belangrijke bijdrage levert aan de moderne kunstwereld en we zijn er trots op om hem te kennen en te kunnen bijdragen aan zijn succes.

Deel het op de socials

Onze andere Relaties

Pieter Vonk

Pieter Vonk is een kunstenaar die al van jongs af aan gefascineerd is door het creëren van beelden op papier. [...]

Mister Dutchie

Mister Dutchie is niet alleen een eerbetoon aan de Hollandse Meesters, maar biedt ook moderne kunstwerken als wallart en kunstmerchandise. [...]

Jacksart

SK Online Branding heeft het voorrecht gehad om samen te werken met Jacksart, een artiestennaam van Jack van Liemburg, die [...]
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze andere Relaties

Dé branding specialist voor de kunstbranche.
Follow Us

Contact opnemen

  • Info@sanderkuiper.com
  • +31 6 11 76 76 63
  • Agamemnonstraat 33-1hoog 1076 LP
© 2023 SK Branding All rights reserved.