Home » SK Branding Blog » ModerneKunst.nl expositie Van Apple & Guy Olivier. SK Online Branding deed verslag!

ModerneKunst.nl expositie Van Apple & Guy Olivier. SK Online Branding deed verslag!

De expositie was een prachtig evenement waar kunstliefhebbers van overal samenkwamen om te genieten van de werken van Van Apple en Guy Olivier. Arnoud Bennink van ModerneKunst was de gastheer en zorgde ervoor dat iedereen zich welkom voelde. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd met een drankje en zelfs cocktails werden geserveerd. Er was muziek en veel eten, wat bijdroeg aan de levendige en feestelijke sfeer.

Na een rondje te hebben gelopen en enkele bekende gezichten te hebben gezien, begon het echte kunstkijken. De werken van Van Apple en Guy Olivier waren fascinerend en trokken de aandacht van alle aanwezigen. Er was veel te zien en te bewonderen, van kleurrijke schilderijen tot indrukwekkende sculpturen.

Naast de kunstwerken werd er zelfs nog een dansshow gegeven, waardoor de sfeer nog levendiger werd. Kelvin, die namens SK Online branding aanwezig was, heeft vele mooie foto’s gemaakt van het evenement. Op bovenstaande foto is Kelvin met Eyal Reches (Genisis) te zien. Het was duidelijk dat de expositie een groot succes was en een perfecte gelegenheid bood voor kunstliefhebbers om elkaar te ontmoeten en van de kunstwerken te genieten.

Al met al was de expositie van Van Apple en Guy Olivier gehost door Arnoud Bennink van ModerneKunst een geweldig evenement dat niet snel vergeten zal worden. We kijken al uit naar het volgende evenement van Moderne kunst en wat deze kunstenaars ons nog meer te bieden hebben.

moderne kunst Van Apple

Eyal Reches (Genesis) Kelvin van der Tuin SK

Share it on your socials

Lees ook

Share it on your socials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read also About

Dé branding specialist
voor de kunstbranche.

Contact

  • Info@sanderkuiper.com
  • +31 6 11 76 76 63
  • Noorderduinstraat 107 1361 DB Almere

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief
Follow Us
© 2023 SK Branding All rights reserved.