Dé branding specialist voor de kunstbranche.

Alles over video taaltransvorm

Wil je jouw boodschap, jouw verhaal of jouw producten aan een wereldwijd publiek presenteren, maar loop je vast in de beperkingen van traditionele ondertiteling? Wij hebben de oplossing voor je! Met onze innovatieve benadering van videovertaling brengen we je inhoud tot leven in verschillende talen zonder storende ondertitels.

Maak kennis met Videovoortaal - uw sleutel tot de grootste wereldmarkten! Wij vertalen uw video's vloeiend in de belangrijkste wereldtalen. Geen ondertitels, enkel zuiver en authentiek geluid. Breng uw boodschap over zoals bedoeld, in de talen die de wereld drijven. Neem vandaag nog contact met ons op en open de deuren naar een breder publiek!

Hoe Werkt Het?

Het voordeel van onze aanpak is duidelijk: je kunt je boodschap wereldwijd verspreiden, ongeacht of je de doeltaal machtig bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over ondertiteling, wat vaak een barrière kan zijn voor kijkers. Met onze service kun je:

Mondiaal Bereik

Bereik nieuwe doelgroepen over de hele wereld en vergroot je merkbekendheid

Geen Taalbeperkingen

Ondanks je taalvaardigheid kun je je presenteren in elke gewenste taal.

Professionele Kwaliteit

Onze vertalingen zijn van hoge kwaliteit, en je boodschap blijft trouw aan het origineel.

Eenvoud en Gemak

Het proces is moeiteloos, en we nemen je alle zorgen over vertaling uit handen.

Profiteer Van Onze Service

Met onze geavanceerde software en professionele vertalers kunnen we jouw video's transformeren in vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer. Hier is hoe het werkt:
woman sitting on armless chair with light between bookcases in room
Voordeel 1

Video's in meerdere talen

Stuur ons je video in de originele taal, en wij creëren hoogwaardige vertalingen in de gewenste talen. Van één taal naar vijf, we dekken het allemaal!
Voordeel 2

Geen ondertiteling nodig

In tegenstelling tot traditionele ondertitelingstechnieken, hoef je je geen zorgen te maken over storende tekstblokken die het beeld verstoren. Onze vertalingen worden naadloos geïntegreerd in de video, waardoor je boodschap duidelijk en professioneel wordt overgebracht.
text
person holding black and white electronic device
Voordeel 3

Betaalbaar

Onze prijsstructuur is eenvoudig en transparant. Voor een video van maximaal één minuut betaal je slechts €50. Elke extra minuut voegt €50 toe, en elke extra taal kost ook €50 extra. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand.

Laat je video's schitteren en deel je verhaal wereldwijd!

Klaar om je video's naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden. We zijn er om je te helpen jouw verhaal wereldwijd te delen!
Dé branding specialist voor de kunstbranche.
Follow Us

Contact opnemen

  • Info@sanderkuiper.com
  • +31 6 11 76 76 63
  • Agamemnonstraat 33-1hoog 1076 LP
© 2023 SK Branding All rights reserved.