Home » Moderne Kunst

Alles over Moderne Kunst

SK Online Branding werkt al jaren samen met Moderne Kunst, een opdrachtgever die een grote diversiteit aan prachtige werken van verschillende kunstenaars aanbiedt. Als branding expert op LinkedIn heeft SK zijn netwerk van kunstenaars kunnen verbinden aan Moderne Kunst, waardoor zij de beste selectie van kunstwerken kunnen aanbieden.

Moderne Kunst biedt kunstwerken aan van kunstenaars van over de hele wereld met elk hun eigen unieke visie en stijl. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld genieten van de prachtige werken van de Chinese kunstenaar Je Shen, bekend om zijn kleurrijke bloemwerken, of de Leidse kunstenaar Van Apple, bekend om zijn opmerkelijke mixed media werken en sculpturen.

Daarnaast heeft Moderne Kunst ook veel jonge, opkomende talenten (zoals Pieter Vonk) in hun selectie. Zij geloven dat deze jonge talenten de toekomst van de moderne kunst vormen en zijn trots om hun werk te kunnen laten zien. SK Online Branding is er trots op om te hebben bijgedragen aan de branding en online zichtbaarheid van Moderne Kunst en hun selectie van kunstenaars.

Deel het op de socials

Onze andere Relaties

Pieter Vonk

Pieter Vonk is een kunstenaar die al van jongs af aan gefascineerd is door het creëren van beelden op papier. [...]

Mister Dutchie

Mister Dutchie is niet alleen een eerbetoon aan de Hollandse Meesters, maar biedt ook moderne kunstwerken als wallart en kunstmerchandise. [...]

Jacksart

SK Online Branding heeft het voorrecht gehad om samen te werken met Jacksart, een artiestennaam van Jack van Liemburg, die [...]
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze andere Relaties

Dé branding specialist voor de kunstbranche.
Follow Us

Contact opnemen

  • Info@sanderkuiper.com
  • +31 6 11 76 76 63
  • Agamemnonstraat 33-1hoog 1076 LP
© 2023 SK Branding All rights reserved.